Wie ben ik?

 Kwispel is naast een trimsalon voor de kleinere rassen ook een kleinschalige hondenopvang in huis voor gezelschapshondjes, dus de kleine rassen.

Ik ben Simone en heb al 20 jaar ervaring met honden. Ik heb het diploma Natural Dog Trainer en volg een continue bijscholing via Dr. Ian Dunbar, bij Dunbar Academy Top Dogs.

Met mijn trainingen wil ik mensen laten zien hoe leuk het is voor mens en hond om een gehoorzame hond te hebben. Een hond die weet wat er van hem verwacht en die een baasje heeft die  hem en zijn behoeften begrijpt wordt is een gelukkige hond.

Naast hondentrainer ben ik een beginnend hondentrimmer. Eind 2018 verwacht ik mijn diploma tot hondentrimster op zak te hebben. Nu loop ik volop stage bij de hondentrimsalon van Ranzijn. Ik vind dat er geen mooier werk bestaat dan honden wassen, drogen, knippen en scheren. Het geeft mij heel veel voldoening en dankzij mijn hondentrainer opleiding kan ik ook erg goed de signalen van de hond lezen en er voor zorgen dat de hele trimbeurt zowel voor de hond als voor mijzelf een hele leuke ervaring is.