Hondenopvang

Dag opvang in huiselijke kring

Gelegen naast een heerlijke groene looproute voor honden biedt onze mini hondenopvang alles om het uw hond naar de zin te maken. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid uw hond hier te laten komen als u gaat werken of logeren als u op vakantie gaat, een weekendje weg wil, of welke andere reden dan ook waardoor u de hond thuis even niet genoeg aandacht kan geven, denk bijvoorbeeld aan een verhuizing, verbouwing, zakenreis of door ziekte.

U vindt het niet prettig om u hond in een pension onder te brengen, u heeft liever een huiselijke omgeving voor hond als u bijvoorbeeld aan het werk bent. Dat kan in onze mini honden opvang. Wij garanderen u dat uw hond bij ons in huis, gewoon in ons gezin verblijft in huiselijke sfeer! Voor uw hond is het tijdens uw afwezigheid heel belangrijk dat hij/zij veel aandacht krijgt, dit omdat hij in een vreemde omgeving is en hij u ook nog eens moet missen. Deze aandacht krijgt uw hond tijdens het wandelen, lekker rennen en spelen met de andere logees, de vachtverzorging en het voeren, maar ook tussendoor met gewoon een knuffel of even gezellig op schoot kunnen liggen. Uit ervaring is gebleken dat honden die hun energie kwijt kunnen en gezellige afleiding hebben, veel minder last van heimwee en weinig stress hebben.

Heeft uw hond verlatingsangst, geen probleem. Net zo fijn als thuis is het nergens, maar wij zullen echt ons uiterste best; doen om tijdens u afwezigheid het zo aangenaam en vertrouwd mogelijk te maken voor uw hond.

U kan uw hond dus met een gerust hart achter laten om te gaan genieten van uw vakantie, want ook uw hond zal namelijk een heerlijke vakantie bij ons hebben! Dagelijks mag hij/zij genieten van het wandelen op de leuke groene looproute vlak tegenover ons huis. dit alles natuurlijk in overleg met u.

Thuis is er voldoende ruimte om te kunnen spelen. Aan het eind van de dag zorgen we voor een rustige slaapplaats in huis, zoveel mogelijk naar de regels van thuis aangepast. Hiervoor mag uw hond zijn eigen mand, kussen of kleed meenemen voor het vertrouwde luchtje van thuis, of is er een plaatsje bij ons op de bank of op schoot. Als uw hond gewend is om thuis in een bench te slapen kan dit natuurlijk ook, deze dient u dan zelf mee te nemen.

En natuurlijk kan u ons tijdens u vakantie altijd even bellen op whatsappen om te vragen hoe het gaat, zodat u weer zonder zorgen verder kan genieten van uw vakantie.

Voor wie?

Onze opvang is geschikt voor alle leeftijden kleine gezelschapshonden

Wij vangen vanwege praktische redenen uitsluitend  kleine gezelschapshonden op.  Heeft uw hond gedragsproblemen, kan hij bijvoorbeeld niet goed met andere hondjes omgaan, laat het dan even weten, dan kan dit met gedragstherapie opgelost worden


Kennismaken

Ik vind het erg fijn om met u en uw hond kennis te maken. U mag samen met de hond zijn oppas huis komen bekijken, zodat de hond alvast rond gesnuffeld heeft en het daardoor op de dag als u hem/haar brengt minder onwennig is. En zo weet u waar u uw hond zal verblijven, waardoor u uw hond met een gerust gevoel bij ons achter kan laten.

Het kennismaken is alleen mogelijk op afspraak, dit om de rust van de aanwezige hotelgasten zoveel mogelijk te bewaren!

Graag  uw hond voor binnenkomst even laten plassen, want voor uw hondje is het ook spannend.