Trimsalon Kwispel

Trimsalon Kwispel

 Vanaf 12 weken kan uw puppy al een puppy trimbeurtje krijgen, zo kan de kleine goed wennen aan de geluiden van de föhn en tondeuse. De puppy behandeling bestaat uit indien nodig, het wassen van uw hondje , drogen en borstelen, ook worden de nageltjes nagekeken. Het voordeel van de puppy trimbeurt is dat uw hondje later geen stress ervaart als hij naar de trimsalon gaat. Een puppy trimbeurt is gratis.

Een trimbehandeling voor uw hond bevat altijd:
– wassen en drogen
– nagels knippen
– knippen met de schaar, of scheren met de tondeuse.

Prijs is 35 euro per uur

Onderhoudsbeurtje

Elke 6 weken even langskomen voor even borstelen, scheren om het model goed bij te houden, haren bij de ogen knippen, nageltjes nakijken, poepertje weer even lekker vrij knippen e.d., de hond wordt dan niet gewassen. (heel handig voor als je je langharige hond iets langer in zijn vacht wilt houden)

Prijs is 20 euro

 Tr

Trimsalon Kwispel bij u thuis.

Waarom bied ik ook een trimbeurt aan huis aan? 
Veel hondjes vinden het toch best heel spannend zo’n bezoekje aan de trimsalon en aangezien ik graag wil dat de hond de trimbeurt als prettig en leuk ervaart, levert het voor sommige honden gewoon veel minder stress op en dus ook minder stress voor de baas.

Ik neem mijn spullen mee naar u, inclusief een badje voor de kleine honden. De trimtafel kan overal neer gezet worden. En uiteraard zorg ik dat alles inclusief uw hond er weer keurig uitziet 🙂

U hoeft de deur niet uit en uw hond blijft lekker in zijn vertrouwde omgeving!

Prijs: 35 euro per uur + benzinekosten