Behandelingen

Trimsalon Kwispel

 Vanaf 12 weken kan uw puppy al een puppy trimbeurtje krijgen, zo kan de kleine goed wennen aan de geluiden van de föhn en tondeuse. De puppy behandeling bestaat uit indien nodig, het wassen van uw hondje , drogen en borstelen, ook worden de nageltjes nagekeken. Het voordeel van de puppy trimbeurt is dat uw hondje later geen stress ervaart als hij naar de trimsalon gaat. Een puppy trimbeurt is gratis.

Een trimbehandeling voor uw hond bevat altijd:
– wassen en drogen
– nagels knippen
– knippen met de schaar, of scheren met de tondeuse.

Prijs: 40 euro per behandeling

Shih Tzu, Maltezer, Chihuahua, Pomeriaan, Boomer, 

Onderhoudsbeurtje

Elke 6 weken even langskomen voor even borstelen, scheren om het model goed bij te houden, haren bij de ogen knippen, nageltjes nakijken, poepertje weer even lekker vrij knippen e.d., de hond wordt dan niet gewassen. (heel handig voor als je je langharige hond iets langer in zijn vacht wilt houden)

Prijs is 25 euro

 

Alleen wassen en drogen

Is je hond vies, maar heb je geen zin om hem thuis te wassen, breng hem dan naar Trimsalon Kwispel en u krijgt hem weer fris en schoon terug.

Prijzen

Klein honden: 10 euro  (Maltezer, Shih Tzu, Pomeriaan, Chihuahua, Westie enz.)

Grote honden: 15 euro (labrador, doodle, goldenretriever)

Ontwollen via was en blaas methode

Honden met dikke dubbele vachten verliezen veel haar als ze in de rui zijn. Eigenaren denken vaak dat ze dan heel veel moeten borstelen en kammen, maar daardoor wordt de natuurlijk haargroei verstoord, waardoor uw hond nog vaker gaat ruien. Via de was en blaas methode kunnen we u en uw hond snel van veel haar afhelpen. De hond gaat in de trimsalon meteen in bad lekker in de shampoo. Hierdoor komt de onderwol al los, daarna wordt uw hond droog geblazen met een krachtige blazer. De onderwol wordt er dan uitgeblazen. Zo heeft u veel minder haren in huis.

Deze methode is heel goed voor onder andere deze rassen: husky, akita, herder, new foundlander, keeshond, golden retriever, maar ook kortharige rassen hebben veel baat bij deze vacht methode.

 Tr

Trimsalon Kwispel bij u thuis.

Waarom bied ik ook een trimbeurt aan huis aan? 
Veel hondjes vinden het toch best heel spannend zo’n bezoekje aan de trimsalon en aangezien ik graag wil dat de hond de trimbeurt als prettig en leuk ervaart, levert het voor sommige honden gewoon veel minder stress op en dus ook minder stress voor de baas.

Ik neem mijn spullen mee naar u, inclusief een badje voor de kleine honden. De trimtafel kan overal neer gezet worden. En uiteraard zorg ik dat alles inclusief uw hond er weer keurig uitziet 🙂

U hoeft de deur niet uit en uw hond blijft lekker in zijn vertrouwde omgeving!

Prijs: 40 euro + benzinekosten